Æblecrumble med kokosskum | Gardum

Himmelsk opskrift på æblecrumble med kokosskum – se den her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/aeblecrumble-med-kanel-og-kokosskum/

Æblecrumble er en klassisker hjemme hos mig, og i denne udgave har jeg skiftet mange af ingredienserne ud med sundere alternativer, så den kan nydes med lidt bedre samvittighed.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 4 personer

Ingredienser:
Fyld:
5 æbler (gerne mindst to forskellige slags)
1⁄4 dl kokossukker
1⁄2 tsk. kanel
1⁄2 tsk. kardemomme
1⁄2 tsk. vaniljepulver
En knivspids salt

Topping:
1⁄2 dl kokossukker
1 dl fintsigtet fulkornshvedemel
2 dl havregryn
1⁄2 dl grovhakkede pekannødder eller mandler
1⁄4 tsk. kanel
1⁄4 tsk. vaniljepulver
1⁄2 dl kokosolie
En knivspids salt

Sådan gør du:
Fyld:
Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn. Hvis æblerne er økologiske, beholdes skrællen på, og hvis ikke, skrælles de. Fjern kernehusene, skær æblerne i tynde skiver, og vend dem i en skål med kokossukker, kanel, kardemomme og salt, til de er helt dækkede. Placer dem i bunden af et ovnfast fast, og bag dem i 20 minutter.

Topping:
I en anden skål blandes alle ingredienserne til toppingen. Sørg især for, at kokosolien er godt fordelt i massen. Efter æblerne har været i ovnen i 20 minutter, fordeles toppingen over dem. Sørg for at presse den godt ned omkring æblerne.
Bag æblecrumblen i ovnen i yderligere 30 minutter, eller til toppen er sprød og gylden.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Mia Gardum’s blog her http://www.gardum.com