Barnedåbsgaver til et ventende par? Her er 5 af de bedste

Hvis bryllupsklokkerne har kimet for længe siden og babyen er begyndt at sparke er det måske tid til at overveje en gave til barnedåben. Hvis de tilmed har børn er det jo en helt anden sag. Foretrækker du at gå på indkøb eller helt selv stå for gaven, så finder du nedenunder 5 af de mest oplagte gaver som uden tvivl vil glæde parret og deres lille nye familiemedlem.

 

Produktet til en perfekt forårsdag

Når baby skal med på tur, vil man helst undgå at have for meget at bære rundt på. Derfor findes der et produkt der bogstavelig talt er skræddersyet til skovturen. En rygsæk med plads til alt hvad en frokost i det fri kræver, også hvis det er det børnevenlige bestik fra IKEA. Så er familien garanteret en fantastisk dag, nu hvor det varme vejr nærmer sig.

 

Sikkerheden kommer i højsædet

Næsten bogstavelig talt. En autostol til babyen er et krav hvis det skal være med i bilen, men det er også praktisk, da der findes mange stole der kan bæres eller sættes på en barnevogn. Hold øje med tilbuddene for de beslutter dig for at købe.

En autostol eller en barnevogn er et must for alle forældre og du kan være sikker på at den står på ønskesedlen til barnedåben.

 

Gaver til de voksne

Nu skal det hele ikke gå op i babyudstyr. Det er en kendsgerning at det er hårdt at være forældre, særligt for dem der får deres første baby. Derfor skal vi selvfølgelig huske at tænke på forældrene. Her er det svært at være konkret, men alle voksne mennesker vil blive glade for et gavekort til en spa-dag eller en lækker brunch. Nøgleordet her må være forkælelse og en lille pause fra babyen. Det hele handler jo om babyen, men derfor må vi ikke glemme mor og far.

 

Tænk i de lange baner

Du kan også overveje babyens fremtid. Spørg forældrene om de har lavet en børneopsparing til deres barn og hjælp dem på rette vej. Det er vigtigt at tænke udover hvad der lige står på invitationen til barnedåben og måske kigge lidt frem og se hvad forældre og barn har brug for.

 

Den praktiske løsning

Forældrene skal alligevel ned og købe ca. 1000 bleer og klude, så hvorfor ikke komme dem i forkøbet? Arranger en kurv eller kasse med alt hvad de kommer til at have brug for på deres rejse til de første skridt. Fyld kurven med bleer, klude og sutter, så både barn og forældre har noget at nyde godt af.

Uanset hvad du vælger har du næsten garanti for at babyen i det mindste får noget ud af din gave. Du kan også gå en helt anden vej og tænke lidt kreativt selv. Mange forældre vil blive glade for gaver der kan holde, selv når barnet er begyndt at vokse ud af sparkedragten. Det kunne eksempelvis være en fotobog, hvor du samtidig giver parret nogle engangskameraer, så de kan fremkaldes. Som sagt er der mange overvejelser, men med denne liste er det let som en leg at finde den perfekte gave.

Previous articleSe verden – på et SU-budget
Next articleForskellen på Google AdWords og SEO