Bøffer med bønnefritter og peberfrugtdip | Carla Chloe

Flanksteak med bønnefritter – Se opskriften her: http://www.migogminmad.dk/opskrift/roede-boeffer-med-boennefritter-peberfrugtdip-og-persilleolie/

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ELSKER røde bøffer, og tilbehøret hertil er lige så vigtigt. Drop carbs, og lav bønnefritter til dit kød, det er super nemt og så smager det mindst lige så godt. En ret der både er god for dig og din samvittighed.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/jKHLhTWpNSg

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskriften:

Ingredienser:
1 lille flanksteak
1 pose bønner (helst frisk)
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Hæld de friske eller frosne bønner ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så de ligger i et jævnt lag. Drys med flagesalt, peber og rigeligt olivenolie, og fordel det over bønnerne.

Stil pladen i ovnen. Det hele skal stege i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og let gyldne.
Brun kødet 1 min. på hver side så porerne lukker sig, og steg det derefter ved svag varme i 8 min. på hver side. Drys med salt og lad den hvile tildækket i 15 min.

Anretning:
Skær kødet ud i tynde skiver, og server det med bønnefritterne, rød dip og persille olie.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://carlachloe.dk/