Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins | Klara Holm

Lækker brunch opskrift med blåbærtrifli og muffins – Se mere her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/brunch-med-blaabaertrifli-avocado-og-muffins/

Jeg elsker god sund mad og så elsker jeg, at spise det med venner og veninder. Denne nemme brunch er så hyggelig at lave sammen, og så tager den ikke en hel formiddag at tilberede.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 2 personer

Ingredienser:
Grøn smoothie:
2 håndfuld spinatblade
2 æbler
1 lille håndfuld frisk mynte
saft fra 1 citron
Ingefær
Evt: lidt skyr til at blende med.

Bagt avocado med æg:
1 stor avocado
2 æg str S/M
flagesalt og friskkværnet peber
evt. lidt frisk timian

Blåbærtrifli:
100g cremefraiche 18%
150g skyr
1 lille tsk vanillepulver
200g blåbær

Crunch
4 skiver rugbrød
25 g mandler
1 spsk smør
1 spsk kokossukker

Quinoa-morgen-muffins:
2,5 dl kogt quinoa
1 dl revet mozzarella
2 æggehvider
1 hvidløgsfed
1 tsk. salt
1 dl hakket frisk spinat
Peber

Sådan gør du:
Grøn smoothie:
Blend og drik!

Bagt avocado med æg:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Halver avocadoen, fjern stenen og udhul hullet en anelse mere, så der er plads til et helt æg i hvert hul. Bag i ovnen ca. 15 minutter.
Drys med salt og peber, samt evt frisk timian.

Blåbærtrifli:
Smulder rugbrødet og hak mandler.
Smelt smør på en pande. Kom rugbrød, kokossukker og mandler ved og rist det godt under omrøring. Efter ca. 10 minutter tages det af og lægges på bagepapir til afkøling.
Bland skyr, cremefraiche og vanille. Hvis du har en meget veludviklet sød tand kan du komme 2 tsk kokossukker heri også.
Når crunchen er helt afkølet arrangerer du blåbær, creme, crunch, blåbær, creme, blåbær og crunch i lag.

Quinoa-morgen-muffins:
Tænd ovnen på 180 grader og kog quinoa efter anvisning på pakken.
Bland den kogte, varme quinoa med revet mozzarella. Tilsæt æggehvider, presset hvidløg, salt og hakkede spinatblade. Rør det hele godt sammen med en ske.
Fyld blandingen i muffinforme og bag i ca. 20 min.
Når de har fået farve og er let sprøde, tages de ud af formen, afkøles og serveres.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Klara Holm på YouTube https://www.youtube.com/user/KlaraHolm