Butterdejsstjerne med spinat | Stonemuse

Butterdej med spinat – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/butterdej-med-spinat/

En simpel ret, som ser imponerende ud på et bord. Jeg er vild med denne ret, da man med meget få ingredienser kan få bikset en ret sammen, som både ser pæn ud, men som også er fyldt med smag.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:
1 pakke ricotta (stor)
2 dl parmesan ost, revet
2 runde butterdejsplader
1 æg
2 dl mælk
1/2 kg spinat, hakket

Sådan gør du:
Riv parmesanost.
Optø og dræn spinaten for væske.

Bland spinat, ricotta og parmesan i en skål.

Kom blandingen på en rund plade butterdej og læg derefter den anden runde plade butterdej ovenpå.

Pres med en gaffel rundt i kanten, så den bliver lukket.
Placer let et glas i midten af butterdejscirklen.

Skær fra glasset og ud til kanten, og del dermed cirklen i 8 stykker. Sno “armene” to og to væk fra hinanden, så det til sidst danner en stjerne.

Pensl med æg og mælk.

Bag ved 180 grader varmluftovn i 30 minutter.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://www.stonemuse.dk