Chili cheese bacondip | Gastromand

Chili cheese bacondip – Se opskriften her: http://www.migogminmad.dk/opskrift/chilicheese-bacondip

Den er ond og faktisk så burde der være en disclaimer her – hvis du har dårligt hjerte eller er i ekstrem dårlig form, så burde du holde dig væk fra denne chili-cheese-bacondip – den er så tyk og velsmagende at selv solens skarpeste stråler på en varm dag med hedebølge uden ozonlaget ikke kan gennemtrænge den. Smagen fornægter sig dog ikke – det er den ypperste velsmag – vi vil godt udfordre dig til at smage og undgå at sige “århhhhhhh” efter første bid! Its a dare!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:
1 bæger Philadelphia flødeost
300 g cheddar (gerne en lagret, for at få lidt smag i dippen)
0,5 dl creme fraiche 38%
300 g bacon
1,5 spsk Nandos Garlic Peri Peri Sauce (eller den chilisauce du lyster)
1 bundt forårsløg

Skær bacon fint, steg det sprødt og læg det til side. Tag stegefedtet fra dit bacon og hæld det i en kasserolle. Riv cheddaren og skær dine forårsløg. Smid flødeost, cheddar og creme fraiche i kasserollen og varm det hele op på svag til medium varme. Rør massen sammen når den begynder at smelte. Når massen er helt jævn, tilsættes chilisauce efter smag. Inden servering vendes halvdelen af bacon og forårsløg i dippen, hvorefter den hældes i en skål. Resten af bacon og forårsløg smides på toppen.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/