Chili con carne med grøntsager | Julie Bruun

Chili con carne opskrift – se den her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/chili-con-carne-med-groentsager/

Chili con carne er den perfekte simreret til de lidt koldere dage. Jeg elsker nemheden i at kaste lidt forskelligt i en gryde, og så står det bare og passer sig selv. Desuden er jeg kæmpe fan af de varme smage i en chili con carne. Retten kan jo sagtens varieres, så den passer til både børn og voksne. Jeg er også ret vildt med de forskellige tilbehør man kan servere til. F.eks. en lækker cremet guacemole eller et sprødt pandebrød.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Se tips og tricks video her https://youtu.be/Iwz22lViuIk

Opskrift – 4 personer

Ingredienser:
1 tsk. kanel
1 tsk. koriander
1 tsk. spidskommen
1 spsk. salt og 1 tsk. peber
1 løg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt
3 gulerødder
2 cm frisk chili (variere efter styrke)
500 g hakket oksekød
2 dåser hakket tomat
1 dåse kidneybønner
1 dåse chilibønner
1 bouillonterning med 1 dl kogende vand

Sådan gør du:
Kom grøntsagerne i en minihakker hvis du har sådan én. Ellers riv gulerødderne og hak løg, hvidløg, chili og peberfrugt.
Rist krydderiblandingen og grøntsagerne i lidt olie og kom oksekødet ved. Når det er brunet, kommes de hakkede tomater, bønner og bouillonvandet ved.
Lad det simre ved lidt svagere varme, gerne i 1/2-1 time.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Julie Bruun’s blog her http://www.juliebruun.com