Chokolademousse med mørk chokolade og bær | Liv Martine

Chokolademousse med chokolade og friske bær. Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/chokolademousse-med-moerk-chokolade-og-baer/

Denne chokolademousse er ganske enkel og består kunst tre ingredienser.
Imponer dine gæster med en dessert det smelter på tungen!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Se hvordan du laver krystalliseret chokolade her https://youtu.be/qJK06KyvhSo

Opskrift – 4 personer

Ingredienser:
Chokolademousse:
200 g. mørk chokolade
4 dl. fløde
1 blad husblas

Pynt
150 g. friske hindbær
1 pakke Dr. Oetker cup cake center – Salty caramel

Sådan gør du:
Kom husblas i koldt vand.
Hak chokoladen og smelt den over vandbad.
Varm 1/2 dl. af fløden og smelt husblassen heri. Vend det sammen med den smeltede
chokoladen og lad den køle let.
Pisk den resterende fløde til den kun lige danner toppe. Tilsæt herefter lidt af den piskede fløde til chokoladen og vend herefter chokoladen i resten af flødeskummet.
Kom det i en sprøjtepose og kom i de ønskede glas, eller i din silikoneform, og kom dem på frys.

Krystalliseret mørk chokolade:
Start med at hakke chokoladen.
Kom sukker og vand i en gryde og kog det op.
Sukkervandet skal gerne ramme 120°-140° C. Hvis du kan få den til at ramme 130° C er det den perfekte temperatur.
Når sukkersiruppen har den rette temperatur hælder du den hakkede chokolade op i gryden og pisker med en elpisker.
Sådan vil der danne sig krystalliseret chokolade.
Fordel den krystalliserede chokolade på et stykke bagepapir og lad det køle af. Et alternativ til chokoladepynt kan også være almindelig hakket chokolade.

Samling:
Hvis det er den simple udgave, tager du dine glas. Så drysser du krystalliseret chokolade på toppen, hvorefter du placerer dine bær på moussen.

Er det den udviklede udgave, tager du dine støbte halv chokoladekugler ud af formen og samler dem. Så tager du en tallerken hvor du sætter en stor og en lille kugle separat fra hinanden. Derefter drysser du krystalliseret chokolade over og placere dine fyldte hindbær.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Liv Martine’s YouTube https://www.youtube.com/c/livmartine