Cookies med chokolade, banan og peanutbutter | Emma Martiny

Lækker cookies opskrift, med bl.a. chokolade, banan og skøn peanutbutter – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/cookies-med-chokolade-banan-og-peanutbutter/

Disse herlige cookies kan bikses sammen i et snuptag. De indeholder kun ganske få ingredienser – alle nogle, man som regel har på lager – og så er de så sunde, at man sagtens kan hapse en til morgenmaden.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift på 16 stks.

Ingredienser:
3 modne bananer
2 spsk. ahornsirup
2 spsk. kokosolie
3 spsk. peanutbutter
1 nip salt
175 g grov valsede havregryn
175 g finvalsede havregryn (eller let blendede grov valsede)
100 g mørk chokolade

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 150 grader.

Blend eller mos bananerne sammen med honning, kokosolie og peanutbutter, til der ikke er nogen klumper, og hæld det så over i en skål. Hak chokoladen groft, tilsæt det til skålen sammen med grov- og finvalsede havregryn og salt. Bland det hele godt sammen. Smag på dejen, hvis den ikke er sød nok, kan du tilsætte en ekstra spsk. honning.

Beklæd en bageplade med bagepapir, og form cookies af dejen med fingrene ved at tage en lille håndfuld fra skålen og trykke den flad på bagepladen. Dejen skal være lidt klistret, men er den helt umulig at have med at gøre, kan du tilsætte ekstra havregryn.

Sæt dine cookies i ovnen i cirka 30 minutter, indtil de er helt gyldne og sprøde i bunden. Opbevar dem i en lufttæt beholder på køkkenbordet.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Emma Martiny’s blog her http://www.emmamartiny.dk/