Cremet fetadip med sprøde grøntsagsfritter | Maria Vestergaard

Skøn cremet fetadip med sprøde grøntsagsfritter – se opskriften her: https://www.migogminmad.dk/opskrift/fetadip-med-soede-kartoffel-og-boennefritter/

Fetadip er en fantastisk og utrolig farlig dip, da den er uhyre vanedannende. Især hvis du bruger den til sprøde grøntsagsfritter lavet af sødekartoffel og grønne bønner

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:

Fetadip:
200g fetaost
1 dl græsk yoghurt
1 spsk. Citronsaft
et nip salt
evt. frisk timian

Sødekartoffelfritter:
En stor sødekartoffel / eller 2-3 små
3 spsk. Neutral olie
Havsalt

Bønnefritter:
500g bønner
3 spsk. Neutral olie
Havsalt

Sådan gør du:
Mos fetaosten og bland den med de øvrige ingredienser

Skyld kartoflen grundigt og skær den i passende stave med skrald på.
Tør skiverne i et klæde inden de vendes i en skål med olie og havsalt
Placer kartoffelskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir
Bag dem i ovnen på 200graders varme i ca. 20min og de sidste 2-4min på grill til de bliver sprøde.

Bønnefritter:
Lad bønnerne tø op i ca. 15min og tør dem i et klæde
Vend dem i olie og havsalt
Fordel dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir
Bag dem i ovnen på 200graders varme i ca. 20vmin og de sidste 2-4 min på grill til de bliver sprøde. Vend dem nogle gange undervejs.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Maria Vestergaard’s blog https://www.mariavestergaard.dk