Croissant med ost og pølser | Gastromand

Lækker hjemmelavet croissant med ost og cocktailpølser – få opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/croissant-med-ost-og-poelser/

Denne ret er lidt af en genistreg, hvis vi selv skal sige det. Den bør indgå på dit morgenbord hver eneste søndag morgen, også selvom du har de obligatoriske tømmermænd. Det er næsten helt urimeligt, så godt det smager i forhold til den lille indsats, der skal til for at lave det.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 1 stk.

Ingredienser:
1 dåse croissantdej
400g cheddar
Små brunchpølser fra slagteren
1 æg

Sådan gør du:
Pop dåsen med croissantdej og rul den ud på en plade med bagepapir.

Riv osten og fordel ud over dejen.

Læg en pølse på hver dejtrekant.

Rul.

Pisk æg og pensl.

Bag i 15-17 min ved 180 grader.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/