Croque Monsieur med skinke og dijonsennep | Stonemuse

Croque Monsieur med skinke, ost og dijonsennep – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/croque-monsieur-med-skinke-og-dijonsennep/

Skal vi være fine, så er det her en croque monsieur, men, det er jo bare et fint ord for toast. Det er godt nok den ultimative parisertoast, men ikke desto mindre, en lækker toast. Denne sag er fyldt med masser af gruyereost, fyldig cremefraiche og skinke – og man kan ikke gå galt i byen med den.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 4 personer

Ingredienser:
200 g creme fraiche, 38% (eller mascarpone)
250 g revet gruyereost
1-2 spsk dijonsennep
salt og peber
8 skiver landbrød
4 tykke skiver kogt skinke
25 g smør

Til servering:
dijonsennep og cornichoner

Sådan gør du:
Rør cremefraiche, revet ost, sennep, salt og peber sammen i en skål.

Smør bagsiden af alle 8 skiver. Fordel blandingen på alle 8 brødskiver.
Læg en skive skinke på 4 af brødskiverne. Læg derpå de resterende 4 brødskiver ovenpå skinken med osteblandingen øverst.

Bag croque monsieur’erne i en 180 grader varm ovn i 10-15 minutter, til osten på toppen er smeltet og gylden.
Spis straks med sennep og små cornichoner til.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://www.stonemuse.dk