De 5 hotteste brands i 2017

Igen i år kæmper de store fashion brands imod hinanden, når forårskollektionerne rammer butikkerne. Det mest moderne look i 2017 kan beskrives som sporty, og det er dermed ikke uden grund, at det er mærker som Puma, Adidas og H2O, der i år dominerer markedet.

Wood Wood

Et mærke som har formået at ramme det sporty look, samtidig med at det bevarer sit ikoniske street look, er Wood Wood det bedste. De har med en minimalistisk og tidløs kollektion fortjent en plads i den højeste del af hierakiet inden for dansk mode. De appellerer både til mænd og kvinder, og specielt deres statement T-shirts og caps har vundet mange hjerter verden over.

Hugo Boss

Jeg kan ikke mindes et år, hvor Hugo Boss har fejlet i en kollektion. Deres designs er som altid elegante og skarpe, og når du skal til fornemme fester, vil du altid ramme plet hvis du ifører dig et Hugo Boss jakkesæt. Har du investeret i tøj fra Hugo Boss, kan du altid forvente kvalitet af højeste niveau. De viser altså, at de vil være med i toppen, uanset hvad moden dikterer.

Adidas

Når moden dikterer sport, er det en selvfølge, at sportsbrandet Adidas skal levere. Og det gør de i den grad også! Blot inden for de sidste måneder har Adidas skabt tøjstykker, som på ingen tid er blevet allemandseje. Leggins i forskellige designs til kvinder er blevet et must i alle pigegarderober, og den hele tiden opdaterede Conditivo træningsbuks er som altid et af de mest solgte items i sportsbutikkerne. Adidas lever altså stadig op til sit navn!

Rihanna x Puma

Rihanna startede sit samarbejde med Puma, da hun var med til at lancere Fenty kollektionen, som bl.a. indeholdt de meget populære sneakers, Fenty Creeper. Der var utrolig meget opmærksomhed på kollektionen, da den udkom, og der gik dog heller ikke mange timer, før hele partiet var komplet udsolgt. Nu har Rihanna igen samarbejdet med Puma og kreeret en ny Fenty kollektion. Denne gang indeholder kollektionen ikke blot sko, men også tøj er kommet med i kataloget. Rihanna har ramt plet med sin kollektion, da stilen er sporty samtidig med den er elegant. Det sporty look er i den grad højeste mode i 2017. Way to go, Rihanna!

H2O

Det er et brand, som altid har været glad for at bringe de gamle klassikere frem, og nu hvor moden dikterer 90’er stil for alle pengene, så er H2O i sit es. De formår at genskabe de sporty klassikere, hvor de grønne, røde og blå farver gang på gang går igen i diverse konstellationer af striber og former. Vi har jo alle sammen været stolte ejere af de legendariske klipklapper fra H2O, og nu er det altså på tide, at vi alle bliver ejere af et sportsitem fra forårskollektionen.

Previous articleDisse 4 ting bør enhver mand kunne
Next articleSådan Køber du din Første Mercedes uden Besvær