Den store guide – Find det bedste og billigste kviklån

På det danske marked finder du rigtig mange forskellige kviklånsudbydere. Det kan gøre det rigtig svært at vælge udbyder og rigtig svært at vælge lån. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du finder det bedste og billigste kviklån.

 

Se din økonomi fra oven

Inden du begynder at ansøge forskellige kviklån, skal have et overblik over din økonomi. Du skal have styr på din indkomst og udgifter. En anden god ting er at lave et budget for nogle måneder frem i tiden, hvor du skriver alle dine indtægter og udgifter ind. Her kan du også indsætte en eventuel udgift til at betale et kviklån tilbage. Du vil hurtigt kunne se, om det kan lade sig gøre for dig. Kan det ikke det, er det nok ikke et kviklån, du skal vælge. Kan det sagtens betale sig med en fornuftig margin sidst i forløbet, kan du roligt gå videre til næste skridt.

 

Ansøg altid flere kviklån

Efter du har fået et overblik over din økonomi, skal du i gang med at ansøge forskellige kviklån. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om kviklån, og netop derfor skal du ansøge flere lån. Du får nemlig sjældent oplyst de faktiske omkostninger ved lånet på forhånd. Dem bliver du først informeret om, når du har en låneaftale. Ved at søge flere lån, bliver det meget nemmere for dig at sammenligne de forskellige kviklån. Du skal forvente, at denne proces tager et par dage. Brug god tid på at sætte dig ind i de forskellige udbydere på kviklanet.dk. Der er ingen grund til at ansøge hos de udbydere, hvor du på forhånd kan se, at renten er meget høj. Du vil nemlig altid blive oplyst om intervallet, inden du ansøger. Denne information står på udbyderens hjemmeside.

 

Sammenligning af lån

Næste skridt er, at du skal sammenlige de kviklån, du er blevet godkendt til. Du vil modtage en låneaftale, hvor du kan se alle de forskellige vilkår i lånet. Når du skal sammenligne de forskellige kviklån er det enormt vigtigt, at du kigger på de væsentlige nøgletal. Når du sammenligner kviklån, bør du altid kigge på følgende:

 

  • ÅOP (Årlige omkostninger i procent)
  • Kreditomkostninger (Omkostninger i kroner)
  • Renten
  • Eventuelle gebyrer (Er inkluderet i satserne kreditomkostninger og ÅOP)

 

Dette er typisk de satser, som du ikke kender på forhånd, inden du søger om et kviklån.

 

Tænk dig altid om en ekstra gang

Når du modtager dine låneaftale, behøver du ikke at underskrive den med det samme. En god ting kan være at gå et par dage, hvor du lige kan tænke over, om du nu også har behov for at låne penge. Du kan altid se, hvornår tilbuddet udløber, og derfor kan du blot vende tilbage til låneaftalen inden for denne tidsramme.

Previous articleHerretøj til sommeren 2018
Next articleDet er de små ting der tæller i en fed bolig