Den ultimative hot ‘n’ smokey Porchetta | Gastromand

Den ultimative hot ‘n’ smokey Porchetta – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/porchetta-den-ultimative-flaeskesteg-paa-grill/

Porchetta er allerede en vinder på grillen, men hvis det spices op med vores kendte pulledpork-rub, forvandles den til en helt anden type gris. Den passer perfekt i en burger med coleslaw eller bare alene med en kold pilsner!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
1 stk svineslag af passende størrelse
6 fed hvidløg
2 spsk. salt
3 spk. rørsukker
3 spsk. paprika
2 spsk. barbecuekrydderi el. lign.
1 spsk. cayennepeber
1 spsk. chillipulver
1 spsk. spidskommen
Godt med kværnet peber
Rigeligt groft- eller havsalt
Olivenolie til det fik en passende konsistens

Sådan gør du:
Bland alle tørre krydderier med olien. Smør krydderblandingen ud på svinet. Rul porchettaen sammen, snør og bind stramt med kødsnor. Sæt porchettaen på et spyd (rotisserie) på grillen. Du kan eventuelt også komme den i ovnen. Gril porchettaen under låg indtil den er 65 grader indeni (Cirka 3 timer). Pensl stegen jævnligt med marinade den sidste halve time. Lad stegen hvile 10-20 minutter før udskæring i passende skiver. 

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/