Er Mac Virkelig at Foretrække for Webudviklere?

Apple computere, Macbooks eller Mac – hvad end du kalder dem, er Apple’s macbook air computere  blandt de mest udbredte mærker af bærbare computere, når det kommer til webdesignere, udviklere og andre kreative mennesker. Dem der ikke bruger en Mac, gør det ofte fordi de ganske enkelt ikke er  fortrolige med, hvad de selv har af behov, og hvordan en Mac computer kan opfylde dem. Det er disse mennesker, denne artikel er skrevet til.

 

Du får hvad du betaler for

Generelt er Macbook computere meget dyrere end den gennemsnitlige Dell laptop til 3000 kr. Udfordringen her er, at folk har tendens til at tage den ”billige” bærbare computere, selvom de ender med at betale dyrt for det i sidste ende. Den billige computer har nemlig ofte langsom hardware, forfærdeligt design og en absolut upålidelig teknisk service. En af de ting, der giver Apple-ejere en klar fordel er, at Macbooks er bygget til at holde i mange år. De kommer med noget af det nyeste og stærkeste hardware på markedet, og leveres ikke med en masse ubrugeligt forud installeret software. At de så også har et lækkert design, skal man heller ikke glemme. Udover deres slanke udseende, har Apple også designet deres bærbar computere, med nogle lækre små detaljer. Det gælder for eksempel deres magnetiske lade-kabel, der sikrer, at din Macbook ikke ryger på gulvet hvis nogen ved et uheld kommer til at trække i strømkablet.

 

Computervirus og Sikkerhed

Når du bruger din laptop til professionel brug, og du ikke lige har en IT-fyr ansat til at fiksere og reparere alle dine computerproblemer, så kan det let gå hen og blive farligt. Når ting går galt, som for eksempel når en trojansk heste angriber din computer, eller du får en virus der sender vores spam-mail ud fra din personlige email-konto, så har du ikke nogen, du kan henvende dig til, som kan løse problemet med det samme. Med en Mac, er det typisk overhovedet ikke et problem. Hvis du bruger en pc, og ikke ved, hvordan du løser problemerne, kan det tage flere dage, før du kan få en tekniker ud for at hjælpe dig. Tid er penge, så en Macbook kan hurtigt tjene sig selv hjem bare på dette!

 

Men hvad med Office Pakken?

Noget der har tendens til, at skræmme potentielle kunder af at købe Mac-computer er, at de tror de kommer til at miste Office Pakken. For den kommer jo fra Microsoft, og ikke Apple – ikke? Men tro om igen. Microsoft Office kan, ligesom mange andre typisk Windows-baserede produkter, køre helt gnidningsfrit på en Mac.

Hvis du stadig ikke er overbevist, så spørg en ven, om du må låne hans Macbook i et par dage. Han vil nok stritte imod – for af alle ens kontorartikler, er Mac computeren nok den sværeste at undvære! Men hvis han endelig giver dig lov, så kan du godt regne med, at blive godt og grundigt afhængig. Efter et par dage, køber du nok aldrig en PC fra en anden producent igen.

Previous article3 Ting Du Bare SKAL Vide Når Det Kommer til Huskøb
Next articleSådan Bør du Placere Din Stand på Messen