Fermenteret kål – nem opskrift på en lækker kraut med æble

Annonce//
Fermentering af kål på denne måde kaldes også kraut og smager virkeligt skønt og er et super lækkert tilbehør til måltidet.

Tilmed er det en helt fantastisk og sund måde at få brugt en rest kål og dermed undgå madspild.

I denne version er der tilsat æble for at gie lidt sødme, men det smager også skønt med fx. fennikel, hvidløg og meget mere

//Videoen er sponsoreret af Kop & Kande//

↓ Klik herunder for info og opskrift ↓

Tusind tak for du så med!

Kunne du lide videoen, så klik endelig på ‘thumbs up’ og subscribe meget gerne her på min youtube kanal …

——————————————–
♡ OPSKRIFT

Opskrift på fermenteret kål finder du her:

Fermenteret kål med ingefær og æble – kraut

Har du spørgsmål til opskriften bedes du benytte linket til indlægget på Valdemarsro.dk. I kommentarfeltet på bloggen bestræber jeg mig på at besvare alle spørgsmål.
Ved at samle spørgsmålene på bloggen kan flest muligt få glæde af svaret.
——————————————–

♡ LINKS ♡

Min blog: http://valdemarsro.dk
Facebook: https://www.facebook.com/Valdemarsro
Instagram: https://instagram.com/valdemarsro_dk
Snapchat: @valdemarsro.dk

——————————————–

♡ KONTAKT ♡
til virksomheder: mail@valdemarsro.dk

——————————————–

Tusind tak fordi I kiggede med ♥

Kram
Ann-Christine
Velbekomme!