Find verdens bedste blender i dansk webshop

Uden vitaminer og mineraler går det ikke. I hvert fald ikke hvis man gerne vil leve sundt. Og det vil flere og flere danskere i disse år. En sund sjæl i et sundt legeme er et mantra, vi ofte hører. Og faktisk giver det rigtig god mening, for man får det faktisk bedre mentalt, hvis man holder sig krop i form og indtager sunde vitaminer og mineraler. Og det kan smage vanvittigt godt. En god smoothie kan være en stor smagsoplevelse, og samtidigt give energi til hele dagen.

Hvis man skal lave en god smoothie, så skal man have en rigtig god blender. En vitamix blender er det bedste, du kan få. Punktum. En vitamix blender er simpelthen verdens bedste blender, det er der ikke nogen tvivl om. Ikke hvis man spørger Mads Bo, som er ekspert i smoothies, og som har skrevet bøger om emnet og rejser land og rige rundt og holder foredrag om sund kost. Det bedste, du kan bruge til at knuse frosne grøntsager og kerner med, er en vitamix blender.

Der skal kraft til

En billig blender fra tilbudshylderne i supermarkedet er helt fin, hvis du skal knuse en blød banan og noget flødeis og lave milkshake. Men hvis du skal knuse hele kerner og frosne grøntsager, så rækker den ikke. Der er simpelthen ikke kraft nok i en billig blender til at klare opgaven. Det har en vitamix blender derimod. Med sådan en kan du virkelig arbejde i køkkenet og lave de lækreste smoothies, man kan tænke sig, uden at den må give op.

Mads Bo fra High on Life har en hjemmeside, hvor du kan finde nogle af de bedste opskrifter på smoothies. Her kan du også købe en vitamix blender, så du kan knuse alle de frosne grøntsager, du har lyst til.

Bananer gør det ikke alene

Der skal mere end bløde bananer til, hvis du vil leve rigtigt sundt. Du behøver grøntsager og kerner og mange andre gode sager. Og skal de blendes ordentligt, så er en vitamix blender det bedste bud på en maskine, der kan klare det.

Previous articleVælg farver, når du skal male
Next articleI havecenterets webshop kan du finde legetøj til katten