Flødekartofler med rodfrugter | Julie Bruun

Flødekartofler med rodfrugter – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/floedekartofler-med-rodfrugter/

Flødekartofler er lidt en atypisk ret i mit køkken. Jeg plejer at lave sundere mad, og måske lidt mere moderne mad. Flødekartofler er en rigtig klassiker og det smager jo også drøn godt. Men jeg har tænkt lidt over hvordan man kunne give dem en nyfortolkning og et lille strejf af sundhed. Frem kom denne variation med både kartofler og rodfrugter.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Ingredienser:
1000 g økologiske kartofler (eller en kombination af rodfrugter og kartofler)
1 løg
salt og peber
5 dl fløde (evt. madlavningsfløde)

Sådan gør du:
Kartofler og rodfrugter rengøres og skæres i tynde skiver.
Hak løget fint.
Hæld fløde i en gryde og tænd på lavt plus, læg løg i, og rør lidt hele tiden. Tilsæt salt og peber, og varm det op til kogepunktet. Læg kartofler og rodfrugter i et ovnfast fad jævnt fordelt, og hæld fløden over.

Anbringes midt i ovnen ved 200 grader i en times tid, til de er bløde og let brunede.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Julie Bruun’s blog her http://www.juliebruun.com