Friturestegt Marsbar – den ultimative dessert | Gastromand

Nem og hurtig opskrift på friturestegt Marsbar – se den her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/friturestegt-marsbar/

We know! Det lyder absurd at pakke den gode gamle Marsbar ind i dej og fritere den, men vi kan ikke sige andet end: Prøv det! Og server den så med en god vaniljeis – der er ikke et øje tørt.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 1 stk.

Ingredienser:
1 køleskabskold marsbar
Beignetdej:
250 g mel
5 g salt
2 spsk. smør
1,5 dl øl
1 spsk. cognac
2 stk. æggehvider
1 L olie

Sådan gør du:
Mel og salt blandes, hvorpå øl, smeltet smør og cognac piskes i, til en ensartet masse. Der må ikke være klumper i dejen. Lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time, hvorpå man vender to stiftpiskede æggehvider i.

Fjern papiret fra marsbaren.

Dæk den i beignetdej.

Friter indtil gylden og sprød. Læg på fedtsugende papir.
Server evt. med en god vaniljeis.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/