Glutenfri knækbrød | Gardum

Se hvordan du laver sprøde glutenfrie knækbrød – få opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/hjemmelavet-knaekbroed-glutenfrie/

Knækbrød er både godt til morgenmaden, madpakken eller som snack om eftermiddagen. Denne udgave er lavet med lækre frø, og så er den glutenfri.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 25-30 stks

Ingredienser:
150 g majsgryn
½ dl. Sesamfrø
½ dl. Solsikkefrø
½ dl. Græskarkerner
1 spsk. nigellafrø
1⁄2 tsk. salt
3 spsk. tahin
21/3 dl kogende vand

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn. Bland alle de tørre ingredienser. Miks derefter med tahin og kogende vand med en elpisker. Lad dejen hvile i 5 minutter, inden den fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en kniv til at skære dejen i firkanter af 5 x 10 cm. Bag i ca. 40 minutter, eller til kanten bliver gylden. Knækbrødene vil blive sprøde, når de køler af, så pas på med at bage dem for længe. Lad knækbrødene køle helt af, før de tages af bagepladen. Knækbrødene holder sig en uge i en luft- tæt beholder – hvis de altså ikke bliver spist i løbet af ganske få dage!

TIP: Kernerne og frøene kan snildt skiftes ud, med det du har i køkkenskabene.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Mia Gardum’s blog her http://www.gardum.com