Grillet abemad: Den perfekte sommerdessert | Emma Martiny

Grillet abemad: Den perfekte sommerdessert – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/abemad/

Abemad er en rigtig klassiker! Giv desserten et sommer-twist ved at grille frugten på spyd, og servér den som den perfekte afslutning på grillmiddagen.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
½ ananas
3 blommer (Du kan også bruge fersken eller abrikoser)
½ bakke jordbær
1 mango
2 bananer
træspyd
100 g mørk chokolade

Råcreme:
2 dl fløde
2 æggeblommer
kornene af 1 vaniljestang eller 1 tsk. vaniljepulver
1 spsk. honning

Sådan gør du:
Skær frugter og bær i mundrette stykker, og sæt dem på træspyd. Grill spyddene, og vend ofte, til frugterne får flotte grillstriber.

Smelt chokoladen over et vandbad, og dryp den over de grilled frugtspyd. Servér med råcreme.

Til råcremen skal du bruge to skåle. Pisk først fløden til flødeskum i den ene skål, og pisk derefter ægge- blommer, vaniljekorn og honning til en æggesnaps i den anden. Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet, så du får en ensartet og luftig råcreme.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Emma Martiny’s blog her http://www.emmamartiny.dk/