Grillet kyllingbryst med ostefyld og sommersalat | Emma Martiny

Grillet kyllingbryst med ostefyld og sommersalat – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/kyllingbryst-med-skinke-og-grillet-sommersalat/

Giv kyllingekødet ekstra saft og smag med et lækkert fyld af flødeost, svampe og soltørrede tomater. Og når du nu alligevel har gang i grillen, kan du lige så godt tilberede en grillet salat, der smager af sol og sommer.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
4 kyllingebrystfileter
125 g champignon
50 g soltørrede tomater i olie, drænede
1 fed hvidløg
1 håndfuld basilikum
100 g flødeost
Salt & friskkværnet peber
6-8 skiver serranoskinke

Sommersalat:
2 squash
3 blommer
1 spsk. olivenolie
75 g rucola
240 g kikærter (1 dåse)
150 g feta
Dressing:
1 spsk. balsamicoeddike
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg, presset
1 tsk. honning
Salt & friskkværnet peber

Sådan gør du:
Kylling:
Lav først fyldet til kyllingen. Rens champignonerne og dræn de soltørrede tomater fra olien. Hak begge dele fint. Riv eller pres hvidløget, og hak basilikumbladene fint. Rør nu champignon, tomater, hvidløg og basilikum godt sammen med flødeosten og smag til med salt og peber.

Skær forsigtigt et snit ind i siden af kyllingebrystfileterne, så du får en lomme, du kan gemme fyldet i. Fyld 1 stor spsk. af flødeostblandingen i hver lomme, og vikl derefter serranoskinke om kyllingebrystfileterne. Sæt evt. en tandstik i siden af kyllingen, så du lukker lommen, hvis du er bange for, at fyldet vil falde ud. Grill kyllingebrysterne i 5-10 minutter på hver side, til skinken er sprød og kødet gennemstegt.

Salat:
Skær squash i skiver på 1⁄2 cm og blommerne i kvarte. Pensl begge dele med en smule olivenolie, og grill dem indtil de får flotte grillstriber. Det tager ikke meget mere end 5 minutter.

Skyl og slyng rucolasalaten og bland ingredienserne til dressingen sammen. Kom rucola og kikærter i en skål, hæld dressingen over, og vend rundt. Kom grillet squash og blommer samt feta smuldret i mindre stykker i salaten og vend rundt.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Emma Martiny’s blog her http://www.emmamartiny.dk/