Grønkålssalat med søde kartofler og tahindressing | Vanløse Blues

Grønkålssalat med søde kartofler og tahindressing – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/groenkaalssalat-med-soede-kartofler-og-tahindressing/

Din grønkål skal have kærlighed og massage, så bliver den mild, mør og lækker!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 4 personer

Ingredienser:
400 g grønkål
500 g søde kartofler
1,5 dl. quinoa
200 g edamamebønner fra frost
1 tsk. æblecidereddike
Olivenolie
Salt

Dressing:
50 g tahin
1 fed hvidløg, fint revet
Saften fra 1 citron
Salt og peber
Ca. 1/2 dl. vand

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.

Vask de søde kartofler grundigt og skær dem i tern. Kom dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med olivenolie og salt og bag dem i 15-20 minutter i den varme ovn.

Skyl quinoa grundigt med vand i en si og kog dem efter anvisningen på posen. Kom de frosne edamamebønner i når der er et par minutter tilbage.

Riv bladene af grønkål stænglerne og riv eller hak dem i mundrette stykker.
Kom grønkålen i en stor skål, tilsæt olivenolie, salt og æblecidereddike og salt og giv nu grønkålen en ordentlig omgang massage. Grønkålen skifter farve til mørkegrøn og bliver mør og lækker.

Kom quinoa/edamame blandingen og bagte søde kartofler i skålen med grønkålen og vend det sammen.

Servér tahin-dressing til salaten.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://vanloseblues.dk/