Gulerodskage med frosting | Copenhagen Cakes

Gulerodskage opskrift – Se mere her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/gulerodskage-med-frosting/

Vær beredt på at møde din nye yndlingskage. Denne gulerodskage har, så længe jeg kan huske, været et kæmpe hit hos alle der har smagt den. Bliv ikke forskrækket over at der skal ananas i dejen – det giver den skønneste svampede konsistens til kagen. Samme opskrift kan også sagtens bruges hvis du i stedet har lyst til at bage gulerodscupcakes, husk blot at justere bagetiden derefter.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/Xvg_Z2cqcp0

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Gulerodskage opskrift:

Ingredienser:
2 æg
1 dl smagsneutral olie
100 g sukker
25 g brun farin
1/2 dåse ca. 250 g ananas
1 tsk vaniljesukker
125 g mel
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
0,25 tsk salt
1 tsk kanel
1/4 tsk muskat
En knivspids stødt nellike
125 g gulerod

Glasur:
450 g flormelis
75 g usaltet smør, stuetemperatur
190 g flødeost naturel (ikke light), køleskabskoldt

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 185 °C, smør to springforme (ca. 17 cm)og drys dem med lidt mel. I en skål piskes æg, olie, sukker og brun farin sammen. Hak ananassen fint på et spækbræt, hæld ananasstykkerne over på et rent viskestykke og vrid den overskydende saft fra. Vend ananasstykkerne i skålen med æggemassen. I en ny skål sigtes mel, bagepulver, natron, vaniljesukker, salt, kanel, muskat og stødt nellike. Hæld de tørre ingredienser i skålen med æggeblandingen og pisk det sammen. Riv gulerødderne og rør dem i dejen, som derefter fordeles i de to springforme. Bag kagen i ovnen i 20-25 minutter eller indtil du kan stikke en nål i kagen der trækkes rent ud. Lad de to kager køle helt af på en rist når de er færdigbagte

I en skål piskes flormelis med smør indtil det er godt blandet. Tilsæt al den kolde creamcheese på én gang og pisk indtil det er inkorporeret. Skru op på høj hastighed og pisk videre indtil frostingen er let og luftig (ca. 5 minutter) .

Kagen samles
Skær de to gulerodskager til, så de er lige og vandrette på overfladen. Smør et godt lag frosting på den nederste gulerodsbund og placer næste bund ovenpå. Hæld den resterende frosting i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt fine rose-swirls på toppen.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Copenhagen Cakes Youtube kanal her https://www.youtube.com/channel/UC4VE–q4DNnfdmzPJDIP3rA