Hjemmelavet basilikumpesto | GASTROmad

Basilikumpesto opskrift – Se den her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/hjemmelavet-basilikumpesto/

Hjemmelavede pestoer har i rigtig mange år været en stor del af mit køkken, og jeg har altid flere forskellige slags stående, som bruges til og i mange retter.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:
4 dl. friske basilikumblade
4 hvidløgsfed
1 – 2 dl. ristede pinjekerner
2 dl. groft revet parmesan ost
1 dl. groft revet romano ost
2 dl. oliven olie
Salt og peber

Sådan gør du:
Blend alle ingredienser. Såfremt pestoen er meget tyk kan du med fordel hælde mere olivenolie ved.
Kom pestoen i skoldede glas, som efterfølgende er skyllet i Atamon eller vodka.

Hæld ca. ½ cm olivenolie ovenpå pestoen, når det er kommet på glas. Dette præserverer pestoen.
Stil glassene på køl, hvor de kan holde sig i ca. 6 måneder.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromad.dk/