Hjemmelavet hønsefond | GASTROmad

Hønsefond – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/hjemmelavet-hoensefond/

I min verden er det den mest naturlige ting, at lave mine egne fonds, da de jo bare passer sig selv. Og så smager det bare 10 gange bedre end en lille terning.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:
½ l. kalvefond
2 løg
1 gulerod
1 porre
1 persillerod
1 helt hvidløg
100 g. champignoner
2 hele tomater
Laurbærblad
1 bundt frisk timian
1 pose hele korianderfrø

Sådan gør du:
Skræl gulerod og persillerod, skær rod og top af porren. Skræl løg og hvidløg. Rens champignonerne. Skær alle grøntsager i grove tern.
Sauter grøntsagerne møre i olie. Tilsæt vand, kalvefond, krydderier og kyllingeskrog.

Lader det simrer under svag varme i 6 timer. Si fonden og reducer den til 2/3.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromad.dk/