Hjemmelavet hotdog | Gastromand

Hjemmelavet hotdog – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/hjemmelavet-hotdog/

Dette er den ultimative drengerøvsret, som alle fyre bør lave hver eneste gang, muligheden byder sig. Det inkluderer Superliga, Champions Leauge, VM, EM, NFL, NHL, NBA og naturligvis alt motorsport – husk rigelig med kolde øl til!

Se tips og tricks video på hjemmelavet agurkesalat syltet i øl her: https://youtu.be/goUrF-cr9I0

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 8 stk.

Ingredienser:
Brød
0,5 kg fint hvedemel
3 dl sødmælk
50 g gær
3 spsk sukker
1 spsk g salt
1 æg
50 g smør

Sennep
1 spsk sennepsfrø
1 spsk sennepspulver
1 tsk gurkemeje
1 knivspids cayennepeber
1 spsk vand
1 spsk eddike
1 tsk honning
1 knivspids salt

Ketchup
1 ds. Flåede tomater
200 g rødløg
2 syrlige æbler
1 stang bladselleri
100 g fennikel
2 fed hvidløg
1 stor dåse tomatkoncentrat (140 g)
2 spsk agavesirup
¼ dl balsamico
2 tsk tabasco
1 knivspids kanel
Salt og friskkværnet

Remoulade:
2 spsk Piccalilly eller hakkede pickles
1 spsk Hellmanns mayo – alternativt olie, eddike, sennep, salt.

Ristede løg:
2 zitauer (alm.) løg
2 spsk hvedemel
Olie til stegning
Salt

Sådan gør du:
Rør gær, sukker og salt ud i vandet.
Tilsæt mel lidt efter lidt.

Når ca. halvdelen af melet er tilsat, så ælt æg og smeltet smør i.
Tilsæt resten af melet, ælt dejen godt igennem, og lad den hæve lunt i 15-20 minutter.

Form pølsebrødene, ca. 120 g pr. brød – og lad dem hæve, til de bliver lette og luftige.

Bag pølsebrødene ved 185° i 12-15 min.

Pølser (de bedste, man kan købe)

Sennep:
Rør alle ingredienser sammen

Ketchup:
Smid ingredienserne i en gryde og lad det simre indtil det er tykt.

Blend med en stavblender til den ønskede konsistens.

Smag til.

Remoulade:
Bland piccalilly og mayo.

Smag til.

Ristede løg:
Pil og Skær løgene tyndt – evt. På et mandolinjern.

Vend med 2 spsk mel.

Steg i ca. 1 cm. Olie på en pande eller i en frituregryde.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/