Hjemmelavet koldskål med rabarber- og lakridskompot | Maria Vestergaard

Hjemmelavet koldskål med rabarber- og lakridskompot – se den her:
https://www.migogminmad.dk/opskrift/koldskaal-med-rabarberkompot/

Hjemmelavet koldskål med en tilhørende fløjlsblød rabarberkompot med smag af lakrids – ja så bliver det næsten ikke mere sommerligt i mine øjne

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
Koldskål:
2 æggeblommer
50g sukker
1 vaniljestang eller 1 tsk. Vanilje
Saften fra ½ citron
½ L kærnemælk
½ L tykmælk

Rabarber-lakrids kompot:
200g rabarber
4 spsk. Rørsukker
1 tsk. Lakridspulver

Sådan gør du:
Koldskål:
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje luftigt

Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rundt

Rabarber-lakrids kompot:
Skyld rabarber og skær frugten i små skiver på ca. 2cm

Kog rabarber med rørsukker og en smule lakridspulver i ca. 5-10min på svag varme

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Maria Vestergaard’s blog https://www.mariavestergaard.dk