Hjemmelavet nutella | Emma Martiny

Se hvordan du laver en skøn hjemmelavet nutella – få opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/hjemmelavet-nutella/

Lav din egen sundere nutella med kun to ingredienser. Det eneste du skal bruge er hasselnødder, chokolade og en god foodprocessor.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 1 glas

Ingredienser:
300 g hasselnødder
100 g chokolade 70%
1 nip salt

Sådan gør du:
Rist hasselnødderne på en tør pande eller i ovnen (5-10 min ved 150 grader), indtil skallerne løsner sig. Lad hasselnødderne køle af, og hæld dem derefter over i et rent viskestykke. Saml viskestykket omkring hasselnødderne, og gnid dem mod hinanden, så skallerne skilles fra nødderne. Sidder der en smule skal tilbage, gør det ingenting.

Hæld de afskallede hasselnødder over i en foodprocessor, og kør, indtil du har et helt glat, cremet nøddesmør. Det tager 2-10 minutter, alt efter hvor kraftig din maskine er.
Smelt forsigtigt chokoladen over et vandbad, og tilsæt den smeltede chokolade og salt til hasselnøddesmørret i foodprocessoren.
Blend igen, så det blandes, og hæld derefter din Nutella i et skoldet syltetøjsglas.

Sæt glasset i køleskabet, så din Nutella tyknes. Den holder sig fint på køl i flere uger.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Emma Martiny’s blog her http://www.emmamartiny.dk/