Hjemmelavet pizza ( 3 slags ) | Frk. Kræsen

Tre slags hjemmelavet pizza – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/tre-slags-pizzaer/

Når jeg laver pizza, kan gæsterne kigge langt efter de gamle klassiske kombinationer – for jeg tager hver en mulighed for at prøve noget nyt. For der findes jo så mange muligheder, der venter på at blive afprøvet, og jeg er vild med at blande nødder, frugt og krydderurter med mere traditionelle ingredienser.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/DGCRdX_ddDg

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
Pizza 1: Pesto og champignoner
0,5 glas pesto
0,5 mozzarella
20 stk champignoner
0,5 dl hasselnødder
1 spsk. olivenolie
10 friske kvister timian

Pizza 2: Kartoffelpizza
0,5 glas pesto
3 økologiske kartofler
3 kviste frisk rosmarin
2 håndfulde rucola
Salt + peber

Pizza 3: Aubergine og parmaskinke
1 dl tomatpuré/tomatsovs
0,5 mozzarella
0,5 aubergine
2-4 skiver parmaskinke
1 spsk. olivenolie
1 tsk. havsalt
1 spsk. tørret oregano
0,5 granatæble
10 kviste mynte

Sådan gør du:
Pizza 1: Pesto og champignoner
Rul pizzadejen ud og smør et tykt lag pesto på. Fordel mozzarellaen. Del champignonerne i store stykker og fordel dem på pizzaen. Hak nødderne groft og rist dem i olivenolie. Top til sidst pizzaen med nødderne og hakket timian.

Placer pizzaen på en opvarmet bageplade, og bag den øverst i ovnen ved 250 grader i 6-8 minutter.

Pizza 2: Kartoffelpizza
Rul pizzadejen ud og smør et tykt lag pesto på. Skær kartoflerne i meget tynde skiver og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af og fordel på pizzaen. Top med fint hakket rosmarin og salt og peber.

Placer pizzaen på en opvarmet bageplade, og bag den øverst i ovnen ved 250 grader i 6-8 minutter. Tag pizzaen ud, når den er færdigbagt og fordel rucola’en på toppen af pizzaen.

Pizza 3: Aubergine og parmaskinke
Rul pizzadejen ud og smør et lag tomatsovs på og fordel herefter mozzarellaen.

Skær auberginen ud i 0,5 cm tynde skiver og hæld salt på. Lad dem ligge i 10 minutter og skyl derefter skiverne og fordel dem på pizzaen.

Hæld olivenolie, salt og oregano på pizzaen. Placer pizzaen på en opvarmet bageplade, og bag den øverst i ovnen ved 250 grader i 6-8 minutter.

Forbered granatæble og mynte, mens pizzaen bages i ovnen. Pil og skyl granatæblet og hak mynten groft.

Når pizzaen er ude af ovnen fordeles parmaskinken, granatæblekerner og mynteblade på toppen af pizzaen.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://www.frokenkraesen.com/