Hjemmelavet squashpasta | Emma Martiny

Hjemmelavet squashpasta – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/squashpasta/

Squashpasta er et sundt alternativ til almindelig pasta, og giver point på overskudskontoen. Det er en nem måde at få sneget flere grøntsager ind i sin kost og er nemt at lave. Enten kan du lave det på en spirali maskine, eller lave lidt tykkere strimler bare ved at bruge en normal kartoffel-skræller.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 1 person

Ingredienser:
Squash (alternativt rodfrugter af stor størrelse)

Sådan gør du:
Skær begge ender af en squash eller anden stor grøntsag. Pastaen laves enten med med spirali-maskine eller grøntsags skræller.

Bruger du en grøntsags-skræller, skræller du dig gennem squashen på den lange side. Det giver lange bånd-pasta.

Bruger du en spirali-maskine sætter du den ene ende af squashen fast og kører hele squashen igennem. Til sidst knækkes de lange spaghettier over i mindre stykker.

Squash-pastaen serveres rå, blancheret eller stegt kort på panden i lidt olivenolie.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Emma Martiny’s blog her http://www.emmamartiny.dk/