Hot ‘n’ smokey-sauce | Gastromand

Hot ‘n’ smokey-sauce – Se opskriften her:
http://www.www.migogminmad.dk/opskrift/den-ultimative-hot-n-smokey-sauce/

Vores barbeque sauce sparker røv i forvejen! Her tilsætter vi lidt smoke og giver den et skud chili. Den bliver egentlig brugt til vores porchetta, men lov os, at du også prøver den til steak, hakkebøf eller kylling! Den holder hele vejen!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
2 rødløg
2 store fed hvidløg
50 gram brun farin
1 dl Teriyaki sauce
0,5 dl Soya sauce
2 dl Æblejuice
1 dl Bourbon Makers Mark
3-4 “squizz” Tabasco sauce
1 dl Ketchup
1 tsk. Røget paprika
Frisk chili
Røget salt

Sådan gør du:
Rød- og hvidløg samt chili hakkes og steges lysebrune i en gryde. Tilsæt de resterende ingredienser. Saucen varmes op til kogepunktet, og skal derefter simre i min. 30 minutter under jævnlig omrøring. Når de 30 minutter er gået, kan saucen evt. blendes eller jævnes til den ønskede konsistens. Smag saucen til – den skal på én gang være sød, syrlig og stærk.  

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://gastromand.dk/