Hot Wings af blomkål med Barbecue Sauce | Vanløse Blues

Lækre hot wings – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/blomkaalshotwings/

Snaskede, finger-slikkende lækre og sunde hotwings – you won´t believe is´t healthy …..

Server disse hotwings som den ultimative snack – ingen opdager det er blomkål og ikke kylling, der gemmer sig bag den sprøde og snaskede dej!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 2-3 personer

Ingredienser:
1 stort blomkål, delt i mellemstore buketter

DEJ:
4 dl kikærtemel
3 dl vand
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. paprika
2 tsk. flagesalt

BBQ sauce:
2 dl ketchup af god kvalitet fx fra Urtekram
2 spsk. kokossirup eller kokossukker
2 spsk. æblecidereddike
2 tsk. tamari ( glutenfri soya )
1 tsk. dijonsennep
2 tsk. sød paprika
2 tsk. røget paprika
1 skalotteløg, fintrevet
1 fed hvidløg, fintrevet
kokosolie til stegning
evt. 1 dl vand til at fortynde saucen med.

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
Rør alle ingredienserne til dejen sammen i en stor skål til en tyk dej.
Kom blomkålsbuketterne ned i dejen og vend det rundt så alle buketter er helt dækket af dejen.

Fordel blomkålen på bagepapiret, sæt pladen i ovnen og bag dem i 20-25 min. eller til dejen er helt fast. Imens laves BBQ saucen.

Varm en gryde op til medium varme, tilsæt kokosolie og steg skalotteløget og hvidløget i 2 min.

Tilsæt alle de øvrige ingredienser og lad saucen stå og småsimre imens blomkålen bager færdig.

Tag pladen ud af ovnen og skru nu temperaturen op på 225 grader.

Pensel buketterne med BBQ sauce på alle sider – gem resten af saucen til at dyppe hot wings’ene i.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://vanloseblues.dk/