Issandwich dyppet i chokolade – den perfekte sommerdessert | Liv Martine

Issandwich dyppet i chokolade – den perfekte sommerdessert – se opskriften her:
https://www.migogminmad.dk/opskrift/is-sandwich-med-vaniljeis-og-chokoladepynt/

Is og vafler = hjemmelavet issandwich! Tjek ud hvor nemt det er at lave dine helt egne issandwiches. Server dem for dine gæster, og jeg lover dig, de bliver imponerede

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:

Vafler:
50 g smeltet smør
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
3 æg
4 dl sødmælk
1 vaniljestang
50 g sukker
1 usprøjtet citron

Is:
1 liter vanilje is

Pynt:
200 g chokolade
100 g hakkede nødder

Sådan gør du:

Vafler:
Smelt smørret

Rør herefter mel, bagepulver og kardemomme sammen.

Rør æg og mælk sammen med den tørre blanding.

Del din vaniljestang og skrab kornene ud, tag lidt af sukkeret og mas sammen med vaniljekornene. Tilsæt det samt den resterende sukker.

Riv citronen på den fine side af et råkostjern og tilsæt skallen. Rør godt rundt.

Varm dit vaffeljern op. Smør det med smør og så er det ellers bare at komme i gang.

Lad vaflerne køle af inden du skal til at samle din isvaffel, men husk! Spis lidt imens du laver dem

Samling
Tag to plader med vafler, fordel isen i midten af en af pladerne og placer den anden på toppen.

Del herefter pladerne i fem efter mønstret så du får din hjerte isvafler.
Temperer din chokolade i mikroovnen. Kom din chokolade i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen.

Start med varme chokoladen i 10 sekunder af gangen, tag den ud og rør rundt. Fortsæt indtil massen er ensartet og der ikke er flere faste chokoladestykker deri.

Herefter varmer du chokoladen i 5 sekunder af gangen og måler efter hver gang temperaturen, så den ikke overstiger den tilladte temperatur på 34 grader, og rammer den rette arbejdstemperatur på 32 grader.

Dyb halvdelen af isvaflen i chokolade og drys med hakkede nødder.

Kom dem i fryseren indtil de skal serveres på en dejlig varm sommerdag.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Liv Martine’s blog http://www.livmartine.dk/