Jordbær-cheesecake med vanilje | Copenhagen Cakes

Jordbær cheesecake – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/jordbaer-cheesecake/

Her er den perfekte sommerkage der bare stråler af sol og varme dage. Det betyder selvfølgelig ikke, at cheesecaken ikke kan laves uden for sommersæsonen – for hvem har ikke brug for et skud sødme og bærfriskhed året rundt? I denne cheesecake for jordbærrene den afgørende rolle, og derfor er det vigtigt at man vælger nogle super lækre bær med masser af smag.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/LiiXb3_FsPI

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 6 til 8 personer

Ingredienser:
160 g Digestivekiks
85 g smør
3 blade husblas
200 g jordbær
1 spsk. vand
30 g rørsukker
1 vaniljestang
300 g Philadelphia naturel
2,5 dl piskefløde

Sådan gør du:
Knus kiksene til fine krummer og hæld dem i en skål. Smelt smørret, hæld det ned til kiksekrummerne og rør godt rundt.
Beklæd bunden af en springform (17-18) cm med bagepapir og hæld krummeblandingen ned i springformen. Tryk bunden godt sammen så den er fast og stabil.

Læg husblasbladene i en skål koldt vand og stil skålen til siden.
Skær jordbærrene i kvarte og hæld dem i en gryde sammen med vand og rørsukker.

Tilsæt både vaniljekorn og de tomme vaniljestænger i gryden. Opvarm langsomt gryden til det simrer, og lad det simre et par minutter. Fisk vaniljestængerne op af gryden, klem vandet fra de udblødte blade husblas og læg dem i gryden, der tages af varmen.
Rør rundt mens husblassen smelter. Blend jordbærblandingen med en stavblender indtil massen er fin og ensartet i konsistensen.
Lad jordbærblandingen køle lidt af.

Hæld Philadelphia i en skål og pisk det hurtigt igennem.
Tilsæt jordbærmassen og pisk det godt sammen. I en ny skål piskes fløden til en let flødeskum, der vendes sammen med jordbær-/flødeostblandingen.

Hæld det over kiksebunden og stil kagen i køleskabet i 4 timer indtil den har sat sig. Inden servering pyntes kagen fint med friske bær.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Copenhagen Cakes Youtube kanal her https://www.youtube.com/channel/UC4VE–q4DNnfdmzPJDIP3rA