Jordskokkesuppe med kålschips | Gardum

Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/jordskokkesuppe-med-kartofler-og-persilleolie/

Fyldig, cremet og fuld af smag – det er måske ikke hvad alle ville forbinde en grøntsagssuppe med, men denne skønne jordskokkesuppe er beviset!

Se hvordan du laver lækre kålchips her https://youtu.be/THz663FC1eA

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 2-3 personer

Ingredienser:
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
500 g jordskokker
400 g kartofler
1 liter grøntsagsbouillon
1 tsk. salt
Friskkværnet peber

Persilleolie:
1 bundt persille
1⁄2 dl olivenolie
1⁄2 fed hvidløg
1⁄4 tsk. salt

Sådan gør du:
Snit løg og hvidløg fint, og svits begge dele i olivenolien i en stor gryde. Imens skrælles jordskokker og kartofler, hvorefter de skæres i tern. Tilsæt begge dele til gryden, svits dem med i 5 minutter, og tilføj dernæst grøntsagsbouillon og salt. Kog suppen i 30 minutter til grøntsagerne er møre. Blend til sidst suppen grundigt i gryden med en stavblender eller i en foodprocessor, og smag til med friskkværnet peber og ekstra salt.

Blend persille, olivenolie, hvidløg og salt. Tilsæt persillen løbende for at sikre, at blenderen får fat i det hele.

Top suppen med persilleolie og kålchips og server evt. ristet rugbrød som tilbehør.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Mia Gardum’s blog her http://www.gardum.com