Kålchips | Gardum

Sprøde kålchips – se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/kaalchips/

Disse kålchips er super sprøde, og så kan de laves i uendelige smagsvarianter. Spis dem som knas på en suppe eller blot som et sundere alternativ til kartoffelchips.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
Kålchips:
6 stængler grønkål
2 spsk. Olivenolie
½ tsk. Salt

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Grønkålen vaskes grundigt, og stokkene fjernes. Dup bladene tørre med køkkenrulle, og riv dem derefter i mundrette bidder. Herefter er det blot at vende dem i en stor skål med olivenolie og salt, inden de bages på en bageplade beklædt med bagepapir i 5-10 minutter. Chipsene er klar, når de er krympet ind til halv størrelse og er let gyldne i kanterne. Spis dem, som de er, eller som topping på supper og salater.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Mia Gardum’s blog her http://www.gardum.com