Kanelbullar – svenske kanelsnegle | Frk. Kræsen

Kanelbullar – svenske kanelsnegle – Se opskriften her:
https://www.migogminmad.dk/opskrift/kanelbullar/

Jeg elsker svenske kanelbullar. Som svensker er jeg vokset op med ”fika”, som er en slags svensk kaffehygge, som vi er vilde med i Sverige. Man kan spise mange søde sager til svensk fika, men hos os har den altid stået på hjemmebagte kanelbullar. Det her er min svenske yndlingsopskrift.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
50 g gær
5 dl plante- eller komælk
1 spsk. salt
2 spsk. kardemomme
150 g sukker
1 kg mel
2 æg
300 g smør
150 g brun farin
3 spsk. kanel

Sådan gør du:
Smuldr gæren i en skål eller røremaskine. Hæld mælk i skålen. Rør gæren ud.

Tilsæt sukker, salt, kardemomme og mel. Tilsæt 1 æg. Arbejd sammen. Ælt gerne dejen i mindst 5 minutter.

Skær 150 g smør i skiver. Fordel i dejen og arbejd sammen. Ælt i 5 minutter.

Lad dejen hæve overdækket i 2 timer.

Bland 150 g blødt smør, brun farin og kanel til remonce.

Del dejen i to dele. Rul delene ud til aflange firkanter. Smør remonce på. Fold sammen som i videoen. Rul ud og skær hver del i 12 stykker.

Snur til kanelsnurrer, som vist i videoen. Lad hæve i 2 timer.

Pisk et æg sammen. Pensl. Bag ved 200 grader i 12-15 minutter.

Links:
Følg os på facebook hhttps://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://www.frokenkraesen.com/