Kladdkaka chokoladekage med vaniljesukker | Frk. Kræsen

Kladdkaka chokoladekage – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/svensk-kladdkaka/

Der findes ikke nogen kage, jeg har bagt lige så mange gange, som den her svenske chokoladekage. Og nok heller ikke nogen opskrift, jeg har givet videre så mange gange. Det er ikke så underligt, for den her svampede chokoladekage smager nemlig fantastisk og tager ikke specielt lang tid at bikse sammen. Det er kagekærlighed, når den er størst!

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift

Ingredienser:
100 g smør
2 æg
3 dl sukker
2,5 dl mel
0,75 dl kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 nip salt

Sådan gør du:
Smelt smørret og sæt det til at køle af.

Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt og vend forsigtigt i dejen. Vend det smeltede smør i blandingen.

Sæt et bagepapir i en springform og fordel dejen heri. Lad kagen bage 18-20 minutter ved 200 grader.

Server med vaniljeis eller flødeskum.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://www.frokenkraesen.com/