Kog perfekte ris | Foodfanatic

Kogning af ris – Se opskriften her: http://www.migogminmad.dk/opskrift/kog-perfekte-ris/

Mit bedste råd til at lave den perfekte ris er helt klart et lille tommelfinger trick. Man behøver bestemt ikke målebære og vægt.

Desuden er det vigtigt, at man hellere har for lidt end for meget vand ellers bliver det til
risotto-lignende ris.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskriften:
Jasminris
Vand
Salt

Sådan gør du:
Kom den ønskede mængde ris i en gryde og skyl den et par gange under vandhanen. Hæld atter vand i gryden, til det står lidt over risen.

Afstanden mellem ris og vandets overflade skal nogenlunde svare til det yderste led på en tommelfinger. Tilsæt salt. Bring risen i kog, læg låg på og skrue varmen ned på nederste blus. Lad risen simre i 20-25 minutter, til al væden er fordampet.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://www.foodfanatic.dk/