Krystalliseret mørk chokolade | Liv Martine

Lær at lave krystalliseret chokolade. Få opskriften her, og se hvordan:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/krystalliseret-chokolade/

Krystalliseret chokolade er en super enkel og nem pynt, der kan gøre enhver dessert mere interessant, velsmagende og give den det den knasende element.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 4 personer

Ingredienser:
Krystalliseret mørk chokolade
100 g. mørk chokolade
100 g. sukker
100 g. vand

Sådan gør du:
Krystalliseret mørk chokolade:

Start med at hakke chokoladen.
Kom sukker og vand i en gryde og kog det op.
Sukkervandet skal gerne ramme 120°-140° C. Hvis du kan få den til at ramme 130° C er det den perfekte temperatur.

Når sukkersiruppen har den rette temperatur hælder du den hakkede chokolade op i gryden og pisker med en elpisker.

Sådan vil der danne sig krystalliseret chokolade.

Fordel den krystalliserede chokolade på et stykke bagepapir og lad det køle af. Et alternativ til chokoladepynt kan også være almindelig hakket chokolade.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Liv Martine’s YouTube https://www.youtube.com/c/livmartine