Laks med birkes, blomkål og mangosalat | Frk. Kræsen

Birkes paneret laks med blomkål og mangosalat – Se opskriften her: http://www.migogminmad.dk/opskrift/laks-med-birkes-blomkaal-og-mangosalat/

Det her er hurtig hverdagsmad, når det er bedst. Stegt laks er altid et sikkert aftensmadskort, men med ekstra birkes bliver alt lidt mere lækkert. Sammen kommer vi hele vejen rundt fra salt til surt og blødt til sprødt på mindre end en halv time i køkkenet.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/TpvZFyASsRk

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 2 personer

Ingredienser:
Laks:
2 laksfileter
2 spsk. blå birkesfrø
3 tsk. olivenolie
Salt + peber

Salsa:
1 mango
0,5 granatæble
1 bundt persille
0,5 skalotteløg
0,5 rød chili
1 lime
1 tsk. salt

Bagt blomkål:
0,5 blomkål
1 spsk. olivenolie
0,5 tsk. chiliflage
1 nip cayennepeber
Salt + peber

Sådan gør du:
Laks:
Pensl laksen med olie og strø salt og peber over. Vend laksen i birkesfrø, så at alle sider (undtaget dem, hvor der er skind) er dækket. Steg et par minutter på hver side på en pande med olivenolie.

Salsa:
Hak mango, persille, løg og chili fint og bland det sammen. Bank kernerne ud af granatæblet og bland i. Pres saften fra en lime og smag til med salt – det skal være lige dele stærkt, surt og salt.

Blomkål:
Del blomkålen i mindre stykker og læg den i en ovnfast form og hæld olie over. Drys med chili, cayennepeber, salt og peber over blomkålen. Bag ved 200 grader i cirka 15 minutter.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://www.frokenkraesen.com/