Linda P – Støttesang til realitydeltagerne

Linda P’s hovedpine? – STAND-UP TOUR JANUAR 2014 – Billetter & Info: http://bit.ly/199y4io
Itunes: http://bit.ly/HvoHQd
Spotify: http://bit.ly/1ggwcZx

Facebook: https://www.facebook.com/lindap.komiker

Ide & koncept: Linda P
Producer: Mads Linnebjerg – Goodsee Factory
Instruktør & klip: Balloon Film
DoP: Mads Køngerskov
Projektkoordinator: Anne Mette Vestskov
Projektkoordinator: Thomas Gerdes
Make up: Maria Bauch Wahlin

Stor tak til:
Johanne Schmidt Nielsen
Pernille Nygaard
Frederik Fetterlein
Mopper & Linse Kessler
Allan Mortensen
Dénise Stockmann & kor – stockmannstage.com
Lasse Kramhøft — Glamour Hotel Music
Fakta i Njalsgade
Camilla & Sofie for lån af flot hest
The Laundromat Cafe
Skolen på Islandsbrygge

Pressetekst:
LINDA P har “hovedpine”, og det er der flere årsager til. Danmark får flere og flere realitydeltagere af uforklarlige årsager, og det betyder, at mange unge lokkes til at satse på en karriere bundet op på TV deltagelse, i stedet for at tage den fornødne uddannelse. Linda har dog bemærket et fællestræk hos de mange realitydeltagere, nemlig at det ikke just er den berømte og hyldede studenterhue, der trykker. Ligeledes konstaterer hun, at realitydeltagernes lingo sjældent er at finde i de mere akademiske kredse. Det er der formentlig en årsag til… Linda er derfor nået til den konklusion, at oplysning og uddannelse kan redde bod på situationen. Linda har valgt at tage kampen op og har derfor indspillet en støttesang, der skal “indsamle uddannelsesstøtte” til de deltagere, hun mener, vi stadig kan nå at redde.

“Hvis vi bare kan redde én, har vi taget et vigtigt og afgørende skridt i den rigtige retning”, udtaler Linda bekymret. Yderligere tilføjer hun: “Jeg kan ikke længere se passivt til at unge mennesker sluger dumhed i sig. Det må stoppe nu, og derfor gør jeg det her.”

Linda har været væk i et par måneder, varmet op, skrevet materiale og rustet sig til den kommende tid med show og de danske landeveje. Selv siger hun nu:
“Jeg har savnet jer ! Her er en lille gave fra mig til jer og jeg glæder mig rigtig meget til at lave show fra 15 Januar. Møs i face”

Linda er meget snarligt touraktuel og drager fra d. 15. januar rundt i landet med sit one woman show “Linda P’s Hovedpine”. Showet er det tredje i rækken af Linda P’s shows, og rygtet melder, at vi her vil blive præsenteret for alt det private kaos bag scenetæppet — grin, sorg og smerter skal forenes og gå op i en højere enhed – En hovedpine som Linda nu tager op og løser fra midt januar på landets scener.