Madvafler med rødbedehummus og grillost | Vanløse Blues

Madvafler med hummus og ost – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/madvafler-med-roedbedehummus-og-grillost/

Vafler behøver ikke altid laves i den søde udgave – de kan også være salte! Her serveres madvafler med rødbedehummus og stegt haloumi som en smuk og lækker forret.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 2 personer:

Ingredienser:
2 dl kikærtemel
2 dl vand
1 tsk salt
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
2 tsk nigellafrø

Rødbedehummus:
1 dåse kikærter
4 små kogte rødbeder
Saften fra 1 citron
2 spsk tahin
2 fed fintrevet hvidløg
2 tsk stødt koriander
1 tsk spidskommen
Salt og peber
1 pakke grillost

Sådan gør du:
Pisk alle ingredienserne sammen og lad derefter dejen stå og samle sig i 30 min.

Tænd for vaffeljernet og lad det varme op.

Fordel 1/4 af dejen i vaffelhjernet, og steg til lampen lyser grønt.

Tag vaflen ud med en gaffel og læg den på en tallerken.

Gentag til der ikke er mere dej tilbage.

Blend alle ingredienserne sammen, enten i en foodprocessor, mini hakker eller med en stavblender, til konsistensen er jævn og cremet.
Smag hummusen til med salt og evt mere krydderi.

Grillost:
Skær grillosten i 1 cm tykke skiver. Varm en pande op til medium varme, tilsæt lidt olivenolie eller smagsneutral kokosolie og steg grillosten 2 min. på hver side.

Smør vaflen med rødbedehummus og læg skiver af stegt grillost ovenpå. Drys til sidst med granatæblekerner og fint hakket persille.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://vanloseblues.blogspot.dk/