Marengspinde – sjove og farverige marengs | Copenhagen Cakes

Marengspinde – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/marengspinde/

Marengs behøver ikke altid laves som de traditionelle kys. Marengslavning er nemlig en OPLAGT måde at komme i gang med eksperimenteren og leg. Her har lavet små fine marengspinde, som både er anderledes at lave og super sjove at servere til en børnefødselsdag – eller måske endda til en polterabend eller som smuk pynt på kagebordet til et bryllup.

Se tips og tricks film her https://youtu.be/LRnOqSC13A4

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Ingredienser:
160 g æggehvider (svarer til ca. 4 store æggehvider), stuetemperatur
180 g sukker
80 g flormelis
1 spsk vaniljesukker
Evt. pastafarve

Du skal bruge:
Ispinde af træ
Sprøjtepose
Tyller efter eget valg

Sådan gør du:
Forvarm ovnen på 120 °C varmluft og placer et stykke bagepapir på en bageplade. Pisk æggehviderne i en skål indtil de næsten er stive. Tilsæt sukkeret langsomt under piskning ved lav hastighed. Når alt sukker er tilsat tilsættes halvdelen af flormeliset og alt vaniljesukkeret på samme måde. Det resterende flormelis vendes i med en dejskraber. Hvis du ønsker dine marengs farvet, så tilsættes nu en smule pastafarve. Vend farven rundt indtil den er jævnt fordelt i hele marengsmassen. Placer ispindene på bagepapiret og sprøjt marengsen ud over ispindene i fine mønstre og ”dutter”. Sæt bagepladen i ovnen og skru ned på 80 °C. Bag i 1 time. Sluk ovnen og lad bagepladen blive stående så marengspindene tørres færdigt i den slukkede ovn indtil de er helt afkølede. Hvis marengspindene ikke spises med det samme kan de opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. De kan også sagtens fryses.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg Copenhagen Cakes Youtube kanal her https://www.youtube.com/channel/UC4VE–q4DNnfdmzPJDIP3rA