Modetips til Kvinder med Kurver

Kvindernes former ændrer sig. Det er ingen hemmelighed, at den gennemsnitlige størrelse af kvinder i den vestlige verden er større nu, end den var for 40 år siden. Men at være en større kvinde betyder ikke, at du skal klæde dig afslappet hele tiden eller se kedelig ud Der er berøme plus størrelse modeller og rock stjerner, der oser af glamour og sex apeal. Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at klæde dig lige så godt.

Når vi har kurver, eller er selvbevidste om et bestemt område på vores krop, har vi normalt en tendens til at dække det ved at bære noget ret løs. Så vi har en tendens til at parre en løs top med en løs nederdel. Men i stedet for at skjule tingene, gør vi faktisk bare ekstra opmærksomme på dem!

 

Kombination af tøj til at fremhæve dine kurver

Her er hemmeligheden: Bær et tætsiddende stykke tøj øverst eller nederst for at fremhæve dine kurver og skabe en form. Reglen er simpel: Hvis et emne er tæt øverst, så hold den nedre løst, og omvendt.

Du kan have en SECOND FEMALE top og nederdel, der begge er fantastisk hver for sig, men slet ikke kan sammen. Hvis du har en løs bluse med en løs nederdel, vil du mangle form. Det får dig til at se klumpet og kedelig ud. I stedet skal du vælge en mere tætsiddende, men ikke alt for tæt, top med en løsere nederdel. Nu kan du straks se dine flotte kurver, og alligevel vil du ikke se noget, du ikke har lyst til at vise. Hvis du i stedet vælger en løs bluse eller top, skal du gerne sørge for, at have en mere tætsiddende nederdel i bunden, eller måske et par stramme jeans.

 

Vælge smigrende nederdele

En anden forhindring når det kommer til at vælge tøj til store kvinder, er at finde den rigtige type nederdel, der camouflerer de vigtigste problemstillinger. Normale problemområder er hofter, bagdel og lår.

En af de mest almindelige fejl er at tro, at en A-line nederdel altid hjælper med at dække hofter og lår. Det er kun sandt i en vis grad. Ikke alle nederdele er de samme! For eksempel vil en dårlig nederdel være stiv og puffe ud i en bred, tydelig A-linje. Det bliver kun værre, hvis stoffet ikke falder fra hofterne, eller det har mønstre, der ikke sidder godt på din form.

Derimod vil en god A-line nederdel være lavet af et blødt flydende stof, der føles “vægtigt”, men ikke stift. Det vil ikke være meget bredt og har heller ikke overskydende stof. Det skal gerne falde flatterende fra hoften

 

Så uanset om du klæder dig til en særlig lejlighed, som en date eller en aften i byen med veninderne, eller hvis du bare klæder til kontoret eller en afslappet dag med familien, så overvej disse tips og se fantastisk ud!

Previous articleTre Grunde til Ikke At Opgive Din Interesse for Biler
Next article3 Ting Du Bare SKAL Vide Når Det Kommer til Huskøb