Mundtlig Eksamen – 3 Forberedelse Tips

Hvis du ved, at du skal op til en mundtlig eksamen, så er det bare om at komme i gang med at forberede dig. Jo før du forbereder dig, jo bedre bliver resultatet. Der er mange måder, man kan forberede sig på, men i denne video giver vi dig de mest afgørende og bedste tips.
Det er disse ting, som har virket bedst for vores elever og underviseres forløb.

1. Få styr på det formelle
Det virker basalt, men er du helt sikker på: Hvor eksamen foregår? Hvad du må have med? Hvad du skal have læst? Osv. Det handler om at kunne besvare så mange af disse spørgsmål som muligt. Hvis man ikke kan, så skal du i gang med at finde ud af det.

2. Lave en læseplan
Vi har skrevet og sagt det mange gange før: At lave en læseplan er nøglen til at få struktur og styr på sit pensum. Jo bedre og mere struktureret ens plan er, jo mere kan man nå at læse og dermed få med. Jeg har oplevet mange gange, at pludselig komme i tanke noget jeg har læst da jeg sad til eksamen. Selv små detaljer kan være afgørende for din karakter, når det kommer til pensum.

3. Husk at holde pauser
Noget af det vigtigste når man læser op er at få holdt nogle pause, så man kan fokusere den tid hvor det er nødvendigt. Hold fokus på at få læst koncentreret i et bestemt tidsrum og så hold pause når du har brug for det.

**********

GoKarakter

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores formål er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen, og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv, ikke kun som undervisere, men som mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Hos GoKarakter er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os, er, at se vores viden hjælpe dig videre.

Vores kerneværdi er at hvert undervisningsforløb bliver tilpasset elevens individuelle behov og ønsker. Vi er et dynamisk team med vidt forskellige baggrunde og kompetencer. Det gør, at vi kan matche den ideelle underviser ud fra den enkeltes elevs niveau og forudsætninger

**********

Kunne du tænke dig at blive underviser? Send os en ansøgning!

https://gokarakter.dk/bliv-underviser

**********

Har du brug for lektiehjælp? Ring på tlf. 71 99 71 90.

Mail: info@gokarakter.dk

Facebook: https://www.facebook.com/GoKarakter/

Instagram: https://instagram.com/gokarakter