Nøddesteg – vegansk farsbrød | Vanløse Blues

Lækker vegansk nøddesteg opskrift – se den her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/noeddesteg-vegansk-farsbroed/

Lækker steg med masser af grøntsager, nødder og masser af smag til den kødfrie julemenu.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift – 4-6 personer

Ingredienser:
1 knoldselleri, groftrevet
250 g champignon, finthakket
1 porre, i tynde skiver
2 fed hvidløg, fintrevet
1 dl. kogte røde linser
1 dl. kogte quinoa
1 tsk. timian
2 spsk. tamari
1 dl. valnødder
2 spsk. knuste hørfrø + 6 spsk. vand
4 spsk. kikærtemel
Salt og peber

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader.

Riv sellerien groft. Skær porren i tynde skiver og hak champignonerne fint.

Varm en pande op til medium varme.
Tilsæt kokosolie og steg selleri, porre og champignon i 5 min.
Rør knuste hørfrø sammen med vand og lad det trække i 10 min.
Tilsæt hvidløg, tamari og timian i gryden og steg det i yderligere 5 min.

Pisk hørfrø blandingen sammen med kogte linser og quinoa.
Tilsæt linseblandingen til de stegte grøntsager og rør det sammen.
Vend grofthakket valnødder i og tilsæt melet lidt ad gangen
Læg bagepapir i en brødform og fordel farsen heri.
Sæt formen i oven og bag det i 40-45 min.

Server nøddestegen med sauce og forskellige julesalater efter eget valg.

Links:
Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk
Følg bloggen http://vanloseblues.dk/