Pasta Carbonara | Martin Guf

Pasta Carbonara med bacon – Se opskriften her:
http://www.migogminmad.dk/opskrift/pasta-carbonara-med-bacon/

Dette er en af mine yndlingsretter. Det er simpelt og smager pisse godt. Jeg har stort set altid til at kunne lave det i mit køleskab.
Retten blev i sin tid lavet til kularbejderne (carbon) Deres søde madmor syntes, at det var synd for de gode kularbejdere, at de dryssede med kul på deres mad. For at de ikke skulle lægge mærke til det, kom hun altid masser af frisk peber ovenpå retten.

Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift | http://www.youtube.com/c/migogminmaddk?sub_confirmation=1

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:
1 pakke GOD spaghetti
1 god klods bacon ca. 200 gram
2 æg
100 gram parmesan (frisk revet)
3 fed hvidløg (finthakket)
Lidt muskatnød
Masser af sort peber
Olivenolie

Sådan gør du:
Skær baconen ud i små tern og steg den i olivenolien (jeg steger min bacon i en wok). Samtidig koger du pastaen i godt saltet vand – det skal koge i 5 minutter.

Kom nu hvidløg til baconen og giv det kun en smule varme – den må endelig ikke brune. Nu tilsættes pastaen i din wok, sammen med 2-3 dl af kogevandet fra pastaen, og wokken svinges i 4 minutter ved høj varme. Nu skulle vandet gerne fordampe og pastaen danner en sauce. Træk den fra varmen og tilsæt parmesan og æg samt muskat og masser af peber. Rør nu det hele godt sammen og server med peber på toppen.

Følg os på facebook https://www.facebook.com/migogminmad/
Følg os på instagram https://www.instagram.com/migogminmad.dk